Tânţărime: te urăsc!

Standard

Mai am un pic şi o să sufăr o cădere emoţională. Nu, nu am probleme cu tărtăcuţa cum mulţi aţi putea crede. Problema mea are un singur nume: ŢÂNŢARI! Aceste mici zburătoare sugătoare de sânge, care vara îmi dau târcoale, căutând momentul oportun ca să mă atace. Am un singur mesaj să vă transmit: Vă urăsc din toată inima şi din tot sufletul şi din… toată conştiinţa mea!

De ce a trebuit să mă atacaţi chiar pe mine şi să-mi ruinaţi viaţa? De ce nu v-aţi putut vedea liniştiţi de viaţa voastră de ţânţari  şi să mi-o ocoliţi pe a mea? Ştiu, nu v-am tratat cu cel mai mare respect rudele şi amicii, însă nici ei nu au dat dovadă de respect faţă de rudele şi prietenii mei. Eye for an eye, tooth for a tooth. Nimeni nu iese câştigat din afacerea ţânţar-om.

Dacă stau să mă gândesc bine, nici nu ştiu dacă aveţi vreun rol, cât de mic, pe planeta asta. Sau în viaţa asta, alegeţi voi. Aaahh, cât mă poate mânca! Nu mai suport, nu ştiu cât o să mai suport. Trebuie să suport, altfel mă risc să rămân cu câteva cicatrici bune. Şi totuşi, de ce tocmai eu?!

UPDATE! Cam aşa o să fac curând! :))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s