De pe ce planetă ai aterizat?

Standard

Nu cred în horoscop deoarece niciodată nu se adevereşte ce se spune. Însă, îmi plac toate chestiile legate de zodiac, astrologie & co. Nu neapărat că sunt fanatică, mi se pare fascinant cum anumite caracteristici ale zodiei se regăsesc şi în persoana respectivă.

Mai înainte mi-am făcut un test destul de interesant pe Kudika(ăsta e şi singurul motiv pentru care am dat subscribe site-ului).

De pe ce planeta ai aterizat?
http://www.kudika.ro/quiz/15469/r/Quiz-De-pe-ce-planeta-ai-aterizat.html

De pe Jupiter:

Rezultatul testului indica faptul ca ai picat de pe Jupiter, planeta norocului. Optimismul este cuvantul care te caracterizeza cel mai bine. Orice nereusita este un pas inainte si nimic nu-ti poate dezarma gandirea pozitiva. De fapt, ai putea sa te numeri printre putinele norocoase care nu au experimentat inca sindromul “inimii frante”. Ai o intuitie deosebita, esti interesata de latura psihologica a unei persoane, asadar stii cand trebuie sa te opresti. Te pricepi foarte bine sa citesti intentiile din spatele promisiunilor, asadar ai numai de castigat. Ti-ai putea gasi fericirea alaturi de un barbat la fel ca tine sincer, plin de viata, cu simtul umorlului, gata sa te faca sa uiti de toate problemele prin atitudinea lui.

Să zicem să se potriveşte cam 98% 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s