Ambasador cu extratereştrii

Standard

Sursă imagine: descopera.ro

Potrivit LondonTelegraph, onoarea de a-i saluta pe omuleţii verzi îi va reveni unei femei astrofizician din Malaezia. Mazlan Othman va fi cea care va stabili primul contact cu aceştia, în eventualitatea unei debarcări pe Terra. The Guardian a decis însă să meargă direct la sursă şi a întrebat-o pe Mazlan Othman dacă este adevărat. „Oricât de bine ar suna, nu este adevărat”, a spus ea. Responsabilii de la ONU spun că este tot mai probabilă identificarea unor forme de viaţă în Univers, mai ales după descoperirea a sute de planete în alte sisteme solare. Othman este în prezent şefa unui departament mai puţin cunoscut din cadrul ONU: Biroul pentru Afacerile Spaţiale şi se ocupă de treburi mai pământeşti. Niciun extraterestru nu a putut fi contactat pentru a face lumină în acest caz.

Sursă: realitatea.net

Despre ştirea aceasta am aflat la şcoală, la ora de educaţie artistică. Nu, nu era vorba despre extratereştrii în lecţie, ci despre patrimoniu, însă asta nu e important. Cert este că am rămas surprinsă la auzul unei asemenea chestii. E clar că lumea asta se destramă încetul cu încetul.

Mie una mi-e şi milă de săraca femeie. Vă daţi seama cum s-a simţit săraca femeie când a trebuit să le zică celor 2 copii ai săi(da, chiar m-am documentat pentru chestia asta) „Dragii mamii, scumpii mei copii, am o veste să vă zic: am fost promovată!”. Iar copii extaziaţi: „Uaaa, ce frumos mamii! Felicitări! Ce-o să fii de acum înainte? :D”. Iar mama, semi-tristă, semi-amuzată: „Ambasador cu extratereştrii”. EPIC!

În orice caz, ciudate vremuri mai trăim. Să presupunem aşa: vin extratereştrii iar doamna respectivă trebuie să se ducă să le ureze „Bun venit”, nu?!  Ce limbă va folosi însă? Dacă extratereştrii nu ştiu engleză, ce va face doamna respectivă? We’re screwed right? :)) Va folosi limbajul semnelor? Dacă extratereştrii nu sunt tocmai prietenoşi, aşa cum de altfel îi portretizează filmele americane? Cum le va spune doamna Othman să se care înapoi pe planeta lor? :))

N-aş vrea să fiu pusă într-o asemenea poziţie. Bine, pe de-o parte e bine pentru că eşti plătit pentru aproape nimic, însă pe de alta parte, nu aş ştii ce să fac. Ce faci atunci când ai o asemenea funcţie? Trebuie să fii extraterestru de-a dreptul pentru asta!

Lumea e rea şi viaţa e greu, da… .

Anunțuri

2 răspunsuri »

  1. Pingback: Just me and my imagination(6) « White Pearl, Black Ocean…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s