Ţi-am pregătit ciorbă de varză la noi în celulă!

Standard

Cum să visezi ciorbă de varză? Încă stau şi mă mir. „Ciorbă de varză?” v-aţi putea să vă întrebaţi. Da, exact! Să vă povestesc…

Se făcea că eu cu Adi(zis şi Metamorph) eram colegi de celulă. Apropo Adi, iniţial am vrut să scriu despre vis direct pe blog însă m-am gndit că nu va fi o surpriză tocmai plăcută. 😀 Aşa, să continui. Eram colegi de „celulă”, ce fel de celulă era habar n-am aşa că nu vă obosiţi să mă întrebaţi. Deja ar trebui să fiţi obişnuiţi cu visele mele. Şi la un moment dat mă întreabă Adi ce ciorbă am. Eu zic „de varză”. Şi numa’ ce-l văd pe Adi că se ridică de pe patul de celulă, se duce şi ia o varză şi începe s-o taie mărunt, ca de ciorbă aşa.

Chestia e că… eu aveam lângă mine, în patul meu de celulă, o oală maaaare de ciorbă. De varză bineînţeles. Şi ce credeţi că fac eu cu oala respectivă? O iau s-o mut mai departe, căci mă incomoda. Însă cum eu sunt împiedecată chiar şi în vis, scap oala şi e bye bye ciorbă. De aici înainte nu mai ţin minte decât că l-am întrebat pe Adi cum i-a ieşit ciorba.

Sper doar ca acesta să nu fie începutul unei noi serii de Just me and my imagination series. 😀

Anunțuri

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s