Insomnia

Standard

Ok, e aproape 4 dimineaţa iar eu nu pot să dorm! Momentan belesc ochii în calculator şi mănânc nişte chestii ciudate pe care le-a adus tata. De ce nu pot să dorm? Habar n-am, de mult timp nu mi s-a mai întâmplat de-astea. Cu toate că sunt foarte obosită şi aş vrea să adorm ACUM, sunt însă şi foarte lucidă. Realizez cât e ceasul, realizez şi faptul că “Wordpress will be back in a minute”. Yeah right! Probabil vă întrebaţi de unde a apărut postul acesta dacă WordPress e brb. Ei bine, V-am zis că sunt lucidă nu? Bine, în limitele decenţei. Am deschis un document în Word şi m-am apucat să înşir cuvinte fără sens. La fel ca şi propoziţia asta.

Mâine se termină şcoala. De fapt stai, azi se termină şcoala. Peste câteva ore mai exact. Aprecieri în privinţa anului şcolar care oficial se va termina curând? Hmm… ni s-a spus că a X-a va fi cea mai grea clasa. Asta s-a spus şi despre a IX-a şi cu siguranţă se va spune şi despre a XI-a. De a XII-a no comment. Pot spune că a fost un an frumos, plin de peripeţii, de plăceri, de neplăceri, ca orice alt an. Despre colegii nu ştiu ce să zic… Cu toţii ne-am schimbat foarte mult faţă de anul trecut deşi nu vrem să recunoaştem. Ai auzit Iulia?

S-a făcut 4:03. WordPress încă e în pauză, iar eu cred că o să postez asta abia mâine. O să mă duc în pat şi o să încerc să mă lupt cu insomnia. Da, o să înfrunt nenorocita în faţă! Sper să moară de ciudă în momentul în care eu o să dorm ca un prunc(care-i femininul la “prunc” apropo?). Vă las dragii mei, that’s my call! Sper că măcar voi să dormiţi bine…

PS: În timp ce mă luptam cu insomnia şi ascultam muzică pe telefon, cu speranţa că nenorocitul ăla de Moş Ene va veni în sfârşit, am dat peste o melodie. O ştiam şi de dinainte, însă nu m-am lăsat captată de vraja ei. Mai rar aşa melodii. Stăteam pur şi simplu cu ochii închişi, contemplând întreaga orchestraţie. Absolut superb! Amorphis are GODS!

Reclame

4 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s