It's raining… hallelujah?!

Standard

Poate aţi mai intrat pe acest blog, sau poate nu. Poate v-aţi întrebat de ce nu am mai scris mare lucru de mult, sau poate nu. Posibil chiar să vă fi gândit unii dintre voi ce naiba fac de nu mai văd de blog. Sau, poate că nu. Cert este că subiecte pe care să le comentez ar fi fost, cum ar fi faptul că în această săptămână am fost din teste-n teză şi din teză-n teste. Dar cu siguranţă nu vă interesează pe voi cum am copiat sau învăţat la respectivele teste, plus una bucată teză. Şi nu vă ascundeţi după deget; nici pe mine nu m-ar fi interesat.

Un subiect interesant de discutat şi mai ales comentat ar fi… ploaia. Dar nu se mai termină frate odată?! Vă spun sincer că m-am săturat de ea. Cine o mai pomenit atâta apă pe metru pătrat? Cică ne aflăm în luna mai, denumită generic şi Florar. Cât de sec. Cum adică ar trebui să înflorească florile dacă nu există o particulă de lumină cu un potenţial ridicat pentru a o face pe amărâta aia de viorea sau păpădie, sau orice floare vreţi voi, să-şi deschidă petalele şi să lase frâu imaginaţiei? Adică polenului.

Sper să se schimbe vremea asta afurisită până nu mă enervez. Foarte tare. Hai soare bleg odată şi strică-le petrecerea norilor ăstora nesimţiţi. Cum zicea şi Moromete(că tot suntem la Moromeţii la română), ” ‘tu-ţi adineaurea mătii” de ploaie!

RECLAMĂ

Ai probleme cu maşinile care-ţi udă casa când trec în viteză pe lângă cuibuşorul tău de nebunii? Niciun bai, avem soluţie! Încercaţi noul Par 2000. Este increbibil şi inimaginabil de uşor de găsit, fiecare casă fiind dotată cu un asemenea instrument(iniţial am vrut să zic sculă :D). Nu trebuie decât să-l poziţionaţi precum se vede mai jos.
PS: you gotta love your neighbors, especially senile old ladies. Crazy mommas! :))

Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s