Gânduri de la 5 dimineaţa…

Standard

Ieri m-am culcat ca niciodată pe la 10.30.Nici când e şcoală nu mă pun în pat aşa de devreme, darămite în vacanţă. Chestia urâtă când te culci devreme, e că te trezeşti devreme. Adică, foarte devreme!
După ce că am visat că ascultam melodia asta, m-am mai trezit şi pe la 5. Mi-era sete aşa că am plecat în căutarea lichidului vital, H2O. Eu am prostul obicei să nu-mi aduc apă în cameră, iar de fiecare dată când mi/e sete dau o fugă până la buna în cameră, care-i chiar lângă a mea.
Dat fiind faptul că eram 3 sferturi adormită, am decis că nu merită să mă împiedec prin cameră căutând sticla cu apă, aşa că mi-am luat cana şi am pornit-o spre baie. În timp ce-mi umpleam cana cu apă, ghiciţi ce mi-am adus aminte! Acum câţiva ani arătau la ştiri oameni care au avut ne-norocul să „prindă” de pe ţeavă viermi. În mod normal, nu aş fi băut apa aia, însă mi-era atât de sete încât am decis să mă risc. Şi staţi liniştiti, nu a fost niciun vierme sau vreo altă vieţuitoare târâtoare în cana mea.
Într-un final ajung înapoi în pat. Singurul lucru care mi-l doream în clipa aia era să adorm la loc. Simplu de zis(în cazul de faţă gândit), greu de efectuat. Poate aş fi reuşit să fac asta fără probleme, dacă nu ar fi existat pe lumea aceasta radioul lu’ buna. Aparatul ăla funcţionează 24/7. Am ascultat până şi imul azi-dimineaţă. Nu l-am mai ascultat de mult… Nu că mi-era dor, Doamne fereşte!Cu chin, cu vai am ascultat şi pe aceia mai patrioţi dintre noi, care cântă imnul naţional la 6 dimineaţa. Aaa da, între timp se făcuse ora 6.
Într-un final am aprins televizorul. Great mistake! Vă zic eu, muzica de dimineaţă e naşpa! Nu l-am lăsat mai mult de 10 minute… Până la urmă, tot telefonul m-a salvat. Şi nu, nu mă refer la sunat, ci la muzică. Şi uite aşa am reuşit să adorm, în sfârşit!

Anunțuri

4 răspunsuri »

  1. Deea iti zic sicer ca si eu o mai patesc sa imi fie sete dimineatza devreme. Dar si ce fac eu ?…cum zici tu ca esti pe 3 sferturi adormita …asa is si eu …si tot visez ca ma duc sa beau apa…si ma trezesc mort de sete :))…da pana la urma ma duc asa taras incet :))…lenea e mare al dracu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s