Grea e viaţa şi pustie…

Standard

…când rămâi blocat în baie! Care e reţeta succesului, aţi putea să întrebaţi. Să vă elucidez misterul.

Se ia o uşa veche de 40 de ani, un zar la ea şi mai vechi, o fată adormită pentru că aseară s-a uitat la TV până târziu de tot(a fost un film foarte tare, Riding the Bullet) şi, logic, nevoile fiziologice(sau chemarea naturii).
Cum procedaţi? Urmaţi traseul obişnuit către baie, după ce intraţi în baie o încuiaţi(pentru că nu e recomandat să intre cineva peste tine când eşti pe „tron”), faceţi ce trebuie să faceţi la baie, trageţi apa, vă spălaţi(să nu cumva să uitaţi să faceţi asta!), vă stergeţi cu prosopul şi apoi încercaţi să deschideţi uşa. Ohh snap! S-a blocat! Strigaţi după un membru al familiei(de recomandat tatăl) să vină să vă deschidă uşa. După ce v-o deschide, arătaţi-i cum aţi rămas blocaţi, intrând din nou în baie şi închizând uşa. Numai că de data aceasta, cel de afară nu va reuşi s-o deschidă. Se serveşte cu muuultă răbdare şi stres. Poftă bună! :))

Cam asta am păţit eu azi dimineaţă.  Şi sper să n-o mai păţesc niciodată. Nu de alta, dar m-am plictisit îngrozitor în cele 20 de minute în care tata se chinuia să deschidă uşa. Ce-i drept, nici nu ai ce face în baie înafară de… baie!  Din fericire am reuşit să scap din capcana pusă de destin iar în acest moment mă aflu în faţa tastaturii, împărtăşindu-vă şi vouă experienţa mea.  Aaa da, să nu uit să zic că mama şi cu buna se amuzau copios pe seama mea. Numai mie mi se putea întâmpla asta! :))

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Pingback: Lucky 300 « White Pearl, Black Ocean…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s