Fete suspecte? No thanks!

Standard

Zilele trecute, din lipsă de ocupaţie am decis să aprind televizorul să văd ce mai este interesant. De obieci mă uit pe Hallmark, VH1 şi AXN, însă de data aceasta am zis că mă uit pe MTV, la Fete Suspecte. Nu de alta, însă atâta au mediatizat show-ul ăsta, încât am decis să văd dacă e ceva de capul lui.

Cică e erotic reality show(cu bulinuţa de 15). Am urmărit scârbită cam toată emisiunea, deşi mă mir că am rezistat atât. Cele două prezentatoare nu sunt altceva decât două experimente eşuate, care… hai fie, arată bine, însă nu au mai nimic în capul pe care-l poartă pe umeri(probabil doar ca să nu le ploaie în gât). Înafara faptului că repetau ideile până la epuizare de ai putea să le reproduci tu mult mai repede, aveau gramatica la pământ! Însă nah… sunt „starlete porno”, pă eMTiVi, le doare la… .  Sincer, nu pot să simt decât milă pentru săracele sufleţele. Dacă mai mult nu le duce mintea…

În fine! Nici concurenţii nu sunt mai prejos. Ce om pe care îl duce mintea s-ar înscrie la aşa ceva?! Nici nu ştiu cum să-i numesc pe ăia, sincer NU ŞTIU! Probabil forme de viaţă evoluate din oameni, însă cu un IQ de euglenă.

Iar ca să-mi mai împrăştiu încă un pic din venin, o să mă leg şi de probe. Prima probă a constat în adunarea bălegarului de la un purcel, cu o mână iar cu cealaltă să ţină găleata. Dacă nu vi s-a făcut încă rău vă felicit. A doua probă a fost spălarea unei Dacii(e de-a noastră bă! :D) „în cel mai sexi mod posibil”. Yeah right, probabil în cel mai scârbos mod posibil. :))  În timp ce ăia se frecau de săraca Dacie de cred că i-au luat vopseaua cu rugină cu tot, cele două pitzi se benoclau la ei. Chh…! Iar în sfârşit, ultima probă a fost schimbarea hainelor între concurenţi(fată-băiat).

Aaa da, şi mai sunt şi plătiţi pentru asta. La finalul fiecărei emisiuni cică cel care obţine punctajul maxim primeşte 500 ron plus ceva speşăl de la pitzi. Şi mai există şi un premiu mare, de habar-n-am-câţi-bani-şi-nici-nu-mă-interesează.  :))

Anyway, dacă aveţi de gând să vă uitaţi la şoul astă, vă zic că e o pierdere de timp. Sincer. Mai bine aţi face ceva util cu timpul vostru.

Peace! :)>-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s