Someone special

Standard

Astăzi, în timp ce ascultam o melodie de la Poets of the Fall (Someone Special), un mic gând mi-a trecut prin minte… Oare cum e să ai pe cineva special? Persoane importante avem cu toţii în viaţă, însă persoane speciale avem? Şi dacă da, ce anume o face pe acea persoană să fie specială? Cum anume se poartă o persoană specială? Ce calităţi ar trebui să aibă?  Ce ar trebui să fac şi eu pentru a fi o persoană specială pentru altcineva?

Iată cum văd eu lucrurile: o persoană specială trebuie să fie o persoană în care trebuie sa avem încredere, o persoană căreia să-i putem încredinţa inima noastră fără teama că ar putea s-o rănească, o persoană care să aiba puterea să ne facă să râdem indiferent de problemele prin care trecem, o persoană căreia să nu-i pese de defectele noastre şi care să ne ajute să le corectăm, o persoană care să remarce calităţile noastre, o persoana care să poate să spună totul fără a fi nevoie să deschidă gura, o persoană care să ne iubească pentru ceea ce suntem si nu pentru ceea ce ar dori alţii să fim.

Însă, oare se poate găsi o asemenea persoană? Sau mai exact, există o astfel de persoană? Mulţi aţi zice că nu. Însă de ce să trageţi concluzii pripite? Priviţi cu ochii minţii toate lucrurile acestea.  Cu siguranţă trebuie sa fie o persoană specială în viaţa fiecăruia dintre voi, doar că nu realizaţi acest lucru. Iar dacă nici acum nu v-aţi convins că există, înseamnă că n-aţi întâlnit-o încă!

Reclame

3 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s