Tatiana Stepa s-a stins din viata

Standard

Cantareata de muzica folk Tatiana Stepa a incetat din viata in dimineata acestei zile la Spitalul Militar din Bucuresti, fiind rapusa de cancer. Artista se pare ca a fost diagnosticata cu cancer de col uterin acum 5 ani.Medicii de la Spitalul Militar din Capitala au precizat, pentru NewsIn, ca Tatiana Stepa suferise, pe 4 august, o ocluzie intestinala si o infectie urinara, urosepsis, si se prezentase la unitatea de primiri urgente a unitatii sanitare.
Nascuta pe 21 aprilie 1963 la Lupeni, judetul Hunedoara, Tatiana Stepa si-a facut debutul la Cenaclul Flacara in septembrie 1982. Dupa ce a fost interzis Cenaclul Flacara in 1985, a lucrat la mina din Lupeni si apoi a fost tehnoredactor de carte in Bucuresti.
Din 1992 pana in 1996 a fost membra a cenaclului „Totusi Iubirea”, fiind invitata anual la toate festivalurile mari de muzica folk: „Om Bun”, „Folk You”, „Sighisoara FolkFest” si festivalurile din marile orase ale tarii.
A compus atat pe versuri proprii, cat si pe ale unor mari poeti din literatura universala si romana. Impreuna cu Magda Puskas a format grupul Partaj.
Desi a avut o activitate culturala bogata zic eu, n-a fost deloc mediatizata. Cred ca, daca nu m-as fii uitat pe Metalhead, nici n-as fii aflat de moartea dansei. Mi se pare absurd ca nici macar la tv nu s-a anuntat. Cred ca va amintiti de agitatia si valva care s-a facut in jurul decesului sotiei lui Florin Salam, cand nu puteai sa schimbi un post pentru ca dadeai peste aceeasi chestie.
Iar aceasta este dovada clara ca in Romania prostia e in floare. La propriu. Asta pentru ca moartea unei artiste desavarsite nu le ca aduce rating-uri mari, pe cand orice altceva ce tine de prostit populatia da. Mi se pare logic, deoarece spiritul turmei e foarte accentuat in aceasta tara. Originalul nu va vinde niciodata, asta-i un lucru sigur!

Odihneste-te in pace Tatiana si fie ca muzica ta sa dainuie pentru totdeauna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s