Korpiklaani Night

Standard

In seara asta a fost „Seara Korpiklaani”. Sa va explic ce e asta… desi cred ca v-ati dat singuri seama. In seara aceasta, eu si cu Magda, o buna prietena, am ascultat numai Korpiklaani. Nu stiti cine sunt acestia? Sa va prezint o scurta biografie:

Korpiklaani este o formaţie finlandeză de folk metal, cunoscută anterior ca Shaman.Membrul fondator este Jonne Jarvela, cel care a format si trupa Shaman.Majoritatea pieselor Korpiklaani sunt compuse in limba engleza, iar stilul muzical este descris drept o ascoiere intre folk si thrash. Instrumentele variaza de la vioara pana la chitara acustica. [sursa: metalhead.ro]

Acum ca v-am prezentat in linii foarte generale, aceasta trupa, sa va zic si parerea mea despre muzica lor. Ceea ce-mi place mult la ei este ca au o atitudine pozitiva in toate melodiile, unele indemnandu-te parca sa sari la dans. La propriu! De asemenea, au si multe „drinking-songs”, cantece care exprima veselia si optimismul, si nu alcoolismul, precum unii ar putea crede. Lasand la o parte toate acestea, sa va arat cateva melodii:

Beer, Beer:

Wooden Pints:

Let’s Drink:

Korpiklaani:

Vodka-cea mai noua

Ps: va zic maine ce seara o sa fie, e decizia Magdei 😀

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s